Trygghet

God kväll. Hoppas du har det fint. Jag har haft en fin dag i en god väns sällskap. I vanlig ordning ville jag att hon skulle sova över men hon hade både barn och barnbarn som väntade!

Jag älskar ju när man har kvällen ihop och inte behöver bryta upp allt det trevliga. Och sen en mysig frukost ihop. Jag sover bäst de nätterna. Trygghet… något som kommit sista åren. Att höra någon snusa eller rent av snarka i rummet bredvid är så tryggt…

Mina vänner är ju alla olika men har någon gemensam energi som jag tycker om. Jag väljer inte vänner efter vad de säger utan vilken energi de har. Och jag är oändligt tacksam för att de valt mig.

Ibland undrar jag hur jag blivit vald som vän eftersom jag har dagar då jag inte hade valt mig själv. Sen kommer bättre dagar då jag gillar mig själv. Och det är väl de dagarna jag får bli någons vän haha.

Min fotobok har kommit. Det är en total kaosbok eftersom de inte satt bilderna i kronologisk ordning. Nyår blandat med Midsommar, vinter blandat med vår… lite svårt att guida den som ska titta i boken. Men å andra sidan var 2018 ett kaosår och det var väl det de kände på sig, på fotoframkallningen. Boken speglar året, helt enkelt.

Bara att gå vidare. Gör om, gör bättre. Åh så skönt med ett nytt år!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *