Ny energi!

Så kom dagen då granen åkte ut. Igår klarade jag inte av det, men idag så. Det hände lite roliga saker på jobbfronten så jag fick förnyad energi. Julpyntet kändes plötsligt så 2018

Idag plockades allt bort, imorgon åker det ned i källaren, skurhinken kommer fram och fräscha tulpaner får flytta in!

🌷🌷🌷

Har varit på kyrkans kafé där väninnan jobbar. Det var inte mycket jag kunde äta där tyvärr men Mimmi fick leka med några hundkompisar och jag fick småprata med ett par nya bekantskaper.

Det är trevligt att träffa nya människor ibland! Kanske ses vi igen, kanske inte. Men just för stunden ger man varann några vänliga ord och lite småprat. Det är viktigt, och man mår bra av det!

Nu får vi se vad mina nya jobbplaner ger. Är det rätt går det lätt. Känns det som käppar sätts i hjulet under tiden släpper jag det. Min intuition leder mig alltid rätt. Blir det fel har jag struntat i signalerna…!

Min mage är inte hundra men sköter jag mig tackar den mig. Lördag blev en dag då jag njöt av livet lite för mycket och det får jag sota för. Jag kommer inte undan, det är kontinuiteten i min rätta kost som ger resultat.

Men jag får inte döma mig själv för hårt. De flesta dagar sköter jag mig. Och till slut ska jag ha min perfekta glada mage. 😊

Hoppas du får en fin vecka! 💕Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *