Kombucha inne, snöstorm ute

Jag har fått med mig en god vän i Medial läknings anda.

Vi pushar och peppar varandra i att äta och dricka bra och hälsosamt. Januari är för oss en omstart och en reningsperiod. Härligt att ha en bundsförvant, förresten har jag fler. 😉 Det hjälper när det kör ihop sig ibland!

Idag blev det rawfoodbollar med dadlar och kombucha. Gott! Vi hade färdigköpt kombucha men väninnan hade egen på jäsning. Snön yrde ute och begravde huset i snö.

Helt plötsligt dricker alla det, nya innedrycken, och gärna istället för vin till maten! Nyttigt som sjutton, och gott då man smaksätter det med sin favoritsmak/frukt. Idag blev det ingefärasmak.

Drycken blir fermenterad och därigenom nyttig som fermenterade grönsaker. Här ska bryggas själv!

Hur är dina naglar på vintern? Jag har tagit bort fusknaglarna av akryl och under tittar de stackars tunna egna naglarna fram. Spelar ingen roll hur mycket vitaminer och zink jag stoppar i mig, har alltid varit så.

Nu får de vila och dränks i olja varje kväll. Hoppas på lite starkare naglar till våren. 🌹🌼🌸🌞

Ja, det var min dag. Inte så händelserik men ack så trevlig. En vän, några hundar och lite tända ljus så är jag såå nöjd.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *