Vi har gått i ide

Fy så kallt det är ute! Och halt och is överallt.

Vi är inte ute mycket jag och Mimsan. Jobbar ju mest hemifrån och går bara ut i nödfall. Ser fram emot varmare årstid framöver när jag återigen kan ta sköna långpromenader.

Mimmi har fått långa ben och landar på mina kunders mage med en duns och där somnar hon på stört. Tur man har förstående kunder. Och jag tar inget extra för det. Men kanske borde, hon ger ju mina kunder en sötchock. 😊

Köpte krispiga tulpaner till nystädade hemmet och så kom en kund med en bukett. Ibland får man överflöd av livets goda. Älskar snittblommor. 🌷🌷🌷

Idag blev jag sugen på något gott och ville inte vräka i mig nåt onyttigt. Så jag grillade blomkål i ugn med lite olivolja, kryddor på och bjäst istället för parmesan. Lika gott men nyttigare. Såå gott. Prova!

Hoppas att min snickare hör av sig snart, han ska hjälpa mig med lite pyssel här hemma. Önskar jag var lite händigare så man slapp förlita sig på andra. Men så är det.

Ha en fin helg! 🌷🐾👋Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *