Månstyrka

Vaknade kl 04 inatt av att månen fullkomligt lyste upp hela sovrummet. Jag blev helt fascinerad och var tvungen att ta en bild, när jag ändå inte kunde sova så här ett par nätter innan fullmåne.

Jag brukar bli störd men inatt kändes det bara lugnt. Och det kändes som om månen förmedlade något speciellt, vad vet jag inte än, men det var en sådan kraft i utstrålningen. 💪🌕💪

I hela mitt liv har jag tyckt att det mesta jag gjort kan jag ha gjort lite bättre. Jag har haft höga krav på mig själv och då jag inte har levt upp till de kraven har jag bildligt talat slagit på mig själv.

Vad tröttsamt det har varit. Det har tagit mängder av energi att be om ursäkt för sig själv och andra. Men inte längre, fördelen att bli äldre, klokare och lära sig att tycka om sig själv.

Jag hade ett möte igår med en person, en personlighet som jag stött på många gånger i mitt liv. Lite kaxig, tuff och med en vilja (ev omedvetet) att sätta en lite på plats.

Det har alltid skrämt mig och jag har automatiskt tagit rollen som den som ska lyssna. Men det är en skön känsla när jag känner min säkerhet i mig själv och kan utstråla det. ’Rollerna’ blir annorlunda och mer jämlika. Jag är glad att arbetet jag gjort med min personliga utveckling under lång tid gett resultat.

Har haft en lite busig vecka 🙃 så nu blir det en lugn helg. Magen är snäll mot mig, jag är snäll mot den…

Grannen annonserade om högljudd fest ikväll så det blir kanske öronproppar. Men med varm hund snusandes bredvid ska jag nog sova gott. 😴 Med neddragna persienner…Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *