Datortroll

Snart börjar Trolljägarna igen på TV. Där får de som sitter bakom datorn och skriver otäcka kommentarer till folk de inte känner, besök av programledarna som undrar vad de håller på med. bra!

Jag har kommit på att jag är en liten trolljägare själv. Det finns några bloggar jag följer skrivna av smarta, framgångsrika tjejer och jag peppas av deras energi.

Att läsa kommentarerna de får är ofta skrämmande läsning. Att det är avundsjuka och bitterhet som ligger bakom är uppenbart men ingen ursäkt.

Ibland kan jag inte hålla mig och skriver att det inte var snällt skrivet, med andra ord kanske. Men sakligt. Det är så tragiskt med alla dessa människor som inte verkar ha annat att göra än att söka upp personer de inte känner och dessutom verkar ogilla. Varför går de ens in och läser vad de skriver??

Mitt wifi har äntligen kommit igång och då kan jag få ett och annat vettigt gjort på datorn. Det känns som en befrielse. Halleluja moment. Här ska jobbas på!

Jag fortsätter med mitt nyttiga ätande men jag har svårt med sockret. Måste ha något sött varje dag. Jag har ju haft perioder där sötsuget gått över och vet att jag kan komma dit igen. Fasar ut sockret långsamt. Det är mitt gift.

Jag har äntligen lärt mig att klä mig ordentligt så nu kan jag vara utomhus lite längre. Det får ta några minuter extra att klä på sig, det är det värt. Och lillan har sin ulltröja så hon är nöjd.

Snart helg! Kram 🤩Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *