Hundbus och koriander

En bra, blandad helg. Gick och lade mig i fredags med för mycket mat i magen och det bådar aldrig gott. Mardrömmar å de grövsta. Har ju tyvärr nån dag ibland då jag bara äter. Känner mig hungrig och sugen och hungrig igen.

Så lördagen började inte bra, man blir ju lätt lite låg när natten varit en kamp. Men solen och den gnistrande snön fick mig att bestämma mig för att ha en bra dag, man kan inte slösa bort en sån fin dag på depp.

Jag lyckades ganska bra. Efter en skön promenad blev det ett besök på Myrorna bland begagnat porslin och gamla stolar som muntrade upp mig betydligt. Och Mimmi muntrade upp alla andra.

Kom hem med en vas för tjugo spänn, turkos förstås. Blev alldeles glad av den.

Så har jag varit på matlagningskurs idag, antiinflammatorisk mat stod på menyn. Vad jag inte visste var att kursledaren var från Indien och dränkte all mat i precis alla kryddor jag avskyr. Jag säger bara koriander

Så någon höjdare var inte den kursen för det kommer jag aldrig att laga igen! Men det var tretton andra damer där och vi hade i alla fall skojigt! Man får tänka positivt. Bättre än att ligga på soffan, eller hur.

Mimmi var hos hundvakten och lyckades riva halva huset nästan. Hon for runt som en galning, retade deras hund, flög över ett hundstaket, lärde sig springa nedför i deras branta trappa och bajsade i sängen. Trötta hundvakter, och trött hund när vi kom hem. Nu får jag inte liv i henne.

Imorgon måndag, det blir bra det. Hoppas du har det fint. 👋Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *