Inre ro

Efter regn kommer sol. Idag är det lugnet efter stormen. Det känns bra att rida ut stormarna när de dundrar fram utan pardon.

Vi sov länge i morse och det var riktigt skönt. Vaknade till en städad och fin lägenhet då jag städade bort ångesten igår, bokstavligt talat. Och att ha kaos inuti kräver ordning runtomkring. Annars blir det dubbelkaos.

Jag läser min bok Medial läkning som man läser bibeln…den ger mig så mycket kraft och jag lär mig mycket om kosten och kostens betydelse för hälsan, kroppsligt och mentalt. Bara att öppna boken ger mig en ilning av glädje, det finns läkning.

Idag har Mimmi fått busa med en mycket större hund och tyckte det var skoj. Det tog nån timme innan de var on speaking terms men sen var det kalas!

Nu kryper jag till sängs, nöjd med en fin dag i vänskapens tecken. 👭Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *