Min vision

Jag har hittat en gammal visionboard jag gjorde för många år sedan. En stor tavla där jag klistrat upp bilder och ord som representerade hur jag ville att mitt liv skulle se ut.

Jag var relativt nyskild och barnen ganska små. Livet kändes lite tungt och det jag satte upp på tavlan kändes ouppnåeligt. Att titta på tavlan idag känns helt fantastiskt. Allt som fanns där har kommit till mig. Vissa saker tog lite längre tid, men det inträffade.

Det handlade ju inte bara om materiella ting utan även om utbildning, känslor, personlig utveckling. Otroligt vad som har hänt under dessa år.

Jag är äldre och har andra saker framför mig i livet nu, önskningarna har ändrats. Men jag tror på att visualisera och att sätta upp bilder för att visa Universum lite tydligare. Jag gör det första januari varje år.

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Jag hörde nån gång att om man bäddar sängen på morgonen så har man åtminstone det att se fram emot om man kommer hem efter en tuff dag. Ett lugn.

Inte mitt sovrum tyvärr

Jag tänker på det varje morgon och får sen sängen bäddad. Tycker det är tråkigt att bädda men så fint när det är gjort och visst, skönt att komma hem till. En sån enkel liten visdom. ☺️

Idag har det stått endast frukt och grönt på menyn, nåja liite kyckling också…

Har laddat ned en andningsapp också som plingar och påminner mig om att djupandas. Jag har ju andats fel hela livet och tror att det påverkar hela kroppen.

Ha en fin torsdagkväll. Fredag imorgon, yeay!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *