No flow

Jag börjar närma mig läkningen på mina magbesvär, har börjat gräva lite djupare. Det är oerhört tufft att kasta sig in i gamla sår och trauman, även om jag borde vara van.

Nu var det ett tag sedan jag djupdök, många år sedan och livet har rullat på fint. Men 2018 var ett år för många då saker skulle upp till ytan och tas om hand, och jag var en av dem.

Var du?

När kroppen inte funkar, funkar inte tekniken eller något annat fysiskt runt omkring mig. Mina energier har sönder glödlampor, mobilen och det mesta jag tar i. Jag väntar ut det och försöker att inte bli upprörd. Det är här jag ska vara nu tydligen. Tids nog blir det flow igen.

Jag önskar ju att jag kunde ta livet lite mer lättsinnigt men min högkänslighet ställer till det. Min nya terapeut kallar det min medialitet och visst är det så. Det mediala har jag i mig, känner mer om andra än jag vill.

Så nu har jag en tid framför mig med lite extra inre jobb. Pust. Min guldkant varje dag är min jättebalja med nybryggt kaffe och en chokladboll, ibland raw. Då släpper jag allt och bara njuter.

Som alla andra har jag varit insnöad, bokstavligt talat. Fick ringa en ung kille som skottade ut min bil mot betalning. Det förargade mig att jag inte fick loss den själv, försökte verkligen. Men ibland behövs hästkrafter! 💪

Mimmi far runt med en illers fart och hittar på bus. Tar kläder och springer iväg med, nycklar, kvitton. Hittar en del i hennes väska, hennes grotta. Som att ha en tvååring igen.

Ha en fortsatt trevlig vecka. ☃️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *