Much flow

Idag har solen skinit (ja det heter så, var tvungen att kolla supinum) både inne och ute. Det hände saker igår i min terapi. Och jag vaknade med ett förvånat, försiktigt leende och kände in…joo en förändring. 🙏

När det blir inre förändring blir det yttre. Idag har det hänt massor av positiva saker, den ena efter den andra. På grund av min inre känsla. Magiskt. Idag var det flow på hög nivå.

Och även båda barnen verkade inkluderas i dessa energier, även de ’drabbades’ av alla positiva energier. Så telefonen har gått varm hela dagen från dem. ☎️

Jag har funderat på det här med att be om ursäkt. När man verkligen vill be om ursäkt ärligt bör man ju inte rättfärdiga det man ber om ursäkt för, eller hur? Då går liksom själva ursäkten åt skogen… att säga att man är ledsen för att du blev ledsen för det jag sa, det är inte heller någon ursäkt.

Jag föredrar en äkta ursäkt, punkt. Inga krusiduller, inget lull-lull. ’Jag gjorde fel, det var åt skogen åt helvete.’

Nåja. Jag är inte världsbäst på att be om ursäkt. Något jag försöker lära mig, om jag nu bara kunde tycka att det var mitt fel. Det tycker jag ibland, skäms otroligt och kan då ärligt ge en rak ursäkt. Inga problem. Men är det fifty-fifty med en annan då njaa…

Kvällen avslutas med ett varmt bad efter halva dan ute i kylan brr. ❄️

Och lillan har en ny varm ulltröja. Jag vet inte hur många gånger hon fotats idag av förbipasserande. Hon borde ha en egen Instagramsida. Inte ens jag har det.

Kram så här på lillelördag 🤗Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *