Tårta och handymannen

Man orkar inte alltid vara duktig med vad man stoppar i sig. Igår köpte jag min favorittårta, förvisso glutenfri, och tog en jättebit till kaffet. Eventuellt tog jag en till jättebit en stund senare, jag minns inte riktigt…🤔 Men jobbet går så mycket lättare då! 🎂🎂🎂🎂🎂

Satt med datorjobb i några timmar, tills den krånglade. Då var det bara att gå därifrån och inrikta sig på nåt annat. Nåt okrångligt.

Idag har en handyman varit här och fixat en massa saker som jag inte får gjort pga tummen mitt-i-handen och brist på verktyg. Vilken härlig känsla när allt blir gjort på ett kick!

Mimsan träffade en annan minivovve på promenaden. Så förvånade de blev av att hitta en till lika liten! Kanske kan de bli bästisar, de bor i grannhuset. 🐾

Hur går det med mitt mående? Jo, om jag gör mina dagliga meditationer och andningsövningar känns det bra. Jag gör också klippabandövningar, med personer som behöver klippas band med. Det är befriande. Jag har gjort det med alla ex. 😅 För att kunna gå vidare lite snabbare.

Nu gör vi kväll och hoppas du också får en fridefull kväll. ✨Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *