Yta och djup

Söndagar är ju ofta en pysseldag för mig. Och inte minst pyssla om sig själv. Så idag har jag hoppat över maten och tagit en fastedag. Bara kokt vatten, buljong och rooboiste har slunkit ned. Hungrig? Ja. Men magen blir gladare.

Gjorde en kemisk peeling på huden och lade en fuktmask. Återfuktad på in- och utsidan!

Sedan har jag mediterat och andats. Gör det några gånger, ca 15 min varje gång. Lite lugn musik i bakgrunden.

Hittade min gamla digitalkamera nyligen med filmrulle i. Spänd av förväntan hämtade jag ut fotona i veckan. Vad kunde vara på? Karl XIIs begravning? Jag som 5-åring? Det var ju så länge sen vi använde oss av dylika apparater.

Det var en resa till Barcelona, urdålig kvalitet på fotona, men ändå kul att se min son, tolv år yngre på bilderna. Lite som att öppna en tidskapsel från medeltiden. Eller något ditåt.

Några kompisar var med på bilderna, några jag inte har träffat på många år, vart tar tiden vägen?! Roligt var det i alla fall! 😀

Imorgon blir det biltur uppåt landet så nu väntar tidig nattning för att ladda batterierna. Men först en kopp buljong…skål! 😝🍵Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *