Från Dalom till Alperna

Har varit i Dalarna i ett trevligt ärende. Passade på att träffa ex-svärföräldrar på kaffe. Jag känner ju mig som halv dalkulla då jag varit där ofta de sista 34 åren. Kanske hamnar jag där till slut, i en liten röd stuga med massor av katter och hundar som springer fritt! Inte omöjligt!

Här uppe känner jag frid och magen håller sig lugn. Åker snart upp igen!

Sedan har jag hamnat i Schweiz, träffar familj och vänner. Skidåkning står på agendan, det var ett tag sedan. Ska bli underbart, då vädret är strålande.

Idag har vi haft djupa samtal jag och sonen, och problem håller på att lösa sig. Ibland måste livet sätta en på prövningar ordentligt för att vi ska lära oss att lyssna inåt, och jag gråter glädjetårar för att han äntligen lyssnar på sig själv. Det har tagit tid, men det är ju vi själva som måste förstå, ingen annan kan tala om vad som är rätt för oss.

Så nu somnar jag med frid i sinnet, så även sonen.

Ser fram emot en kaffe på byns chocolaterie imorgon bitti, där de bara serverar nybakat glutenfritt bröd! Lycka.

Bon nuit. 🌙Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *