Tårtor och framtidsplaner

Har haft en riktigt trevlig dag då vi firat födelsedag i familjen och ätit tårtor – i plural – och umgåtts i glada vänners lag.

Vad jag behövde skratta, och det har jag gjort. Min ’gegga’ är inte så djup märker jag i sådana här stunder. Kan man skratta och tänka på annat för en stund är man inte så djupt deppig, och det känns bra.

Jag börjar smida framtidsplaner vilket är nödvändigt. Förändringar måste till. Att ställa in sig mentalt på det är att släppa in ljuset.

Och precis när ni trodde att det inte fanns mer att rensa här hemma så måste jag tillstå, joo det finns det! Det är som att det aldrig tar slut, någon fyller på under natten?!?? Hur som helst, att rensa får mig att må bra. Släpper in ny energi i livet, som jag tjatar om det! Och rensningen hjälper mig med magvärk och oro.

Kul att ni är fler som hittat hit, hur fann ni mig? Berätta gärna. 🌺

Imorgon känns det som att det blir en bra dag igen. Jag ställer in mig på det. Ibland måste man det, eller hur?! Bort bort med malande tankar och in in med positivitet och lite skoj! 🤸‍♀️

Jag har satt på mig favoritpyamasen och ska plöja några avsnitt av Lilla huset.

Evighetsserie, vad ska jag göra när jag tittat igenom allt? Kommer att sakna familjen Ingalls som min egen familj. Får väl börja om på avsnitt ett igen.

Om ingen kan tipsa om något annat snällt och gulligt. Mord och våld går bort. 😝

Natti natti 🌛Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *