16:8-metoden

En lugn dag. Försöker nu äta enligt 16/8-fastan. Man äter mellan 8 timmar, t ex mellan 12-20. Ingenting däremellan. Det är lättare än man tror, jag är ändå inte så hungrig på förmiddagen. En kopp kaffe får man ta! 👌☕️

Fått lite skrivjobb gjort vid datorn idag, både dator och skrivare fungerar tillsammans i en ljuv harmoni. Just då sken solen in på mitt arbete och jag kände mig övervakad av högre makter. Flyt. Flow. Ibland så händer det. ✨

Det rensas för mitt välmående och för att sonen ska få halva hemmet vid sin flytt om en månad. Han vill ha det! 👍 Jag får mer space och han får startprylar. Win/win.

Nu måste jag snabbt hoppa i säng, städgänget knackar tidigt på dörrn imorgon. Som jag välkomnar dem. Natti natti önskar jag er. 🌔Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *