Mitt nya lugn

Som sagt, jag gillar måndagar! Mellan ett par kunder har jag fått några viktiga saker gjorda, för min planerade framtid. Det känns spännande och ger mig energi.

På tal om energi har något hänt i mig. Jag har en lugnare energi, och känner en stilla glädje. Jag avskyr visserligen det grå och slaskiga vädret men det når mig inte riktigt nu. Och så fort de lite mörkare tankarna eller känslorna kommer tänker jag: Välj glädje!

För många år sedan läste jag Att välja glädje av Kaj Pollack. Jag fick den av honom när vi träffades på en konferens där jag jobbade och han talade. En sådan härlig bok! Full av optimism och klokhet.

Jag gav boken till min son när han var 15 och i en olycklig period. Han tog tveksamt emot den men efter ett par år hittade jag boken sönderläst under hans kudde. Jag vet att den hjälpte honom när jag inte alltid kunde vara närvarande. Läs den!

Idag har jag också hunnit med att fixa utväxten i håret, och ögonbrynen. Fixat yttre = lugnare inre!

Ha en fin måndagkväll. Ute sänker sig mörkret. Jag kan bara inte ta bort ljusslingan på balkongräcket…den lyser så fint. Imorgon kanske. Kanske.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *