Två trötta typer

Vi är båda trötta, jag för att det har hänt mycket spännande idag, det har gått i ett, och Mimmi för att hon har ont i magen. Blev för mycket sötpotatis igår. Kräkts ned både mattor och soffa.

Jag hittade en video på youtube som berättade om mig, visade det sig. Den handlar om hur man kan känna sig bortkopplad från livet man precis levt, och inte kan leva det längre. Man tvingas ändra på saker och ting, precis som jag gör nu. Dessutom kan människor i ens nära omgivning inte stämma med ens egen energi längre.

Det går inte att kämpa mot det här, bara följa med strömmen. Det går heller aldrig att gå tillbaka till det som varit. Meningen med detta är vår andliga utveckling. Och dessa perioder kan komma fler gånger under livet. Jag är mitt i en sådan period och det har känts otroligt tufft, som ingen nog missat.

Kämpar vi emot denna bortkoppling mår vi nog inte så bra. Det går inte att stanna kvar i de gamla energierna. Förändring måste ske! Det kan gälla relationer, jobb, bostad, allt.

Att vara i denna disconnection är som att inte vara i sin kropp. Att se sig i spegeln och inte känna igen sig. Man kan bli deprimerad. Jag känner mig otroligt lättad över att ha kommit över denna video. Jag är inte ensam. Det finns en orsak. (Det har jag väl i och för sig vetat, men nu blev det mer tydligt). 🙏

Nöjd med dagen. Trött. Fick ingen semla på semmeldagen. ☹️ Imorgon frukost med en älskad vän. ❤️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *