Planeringsdag med andebesök

En frukost blev en lunch blev en middag…

Nu hemkommen från vad som blev en heldag tillsammans med vännen. Vi hann även prova skor! 👠

Jag behövde berätta om mina planer och hon om sina. Vi fick besök av hennes barns farfar som gick bort för några år sedan. Plötsligt kände vi båda ett starkt tryck över huvudet och jag fick in en böjd gammal vänlig man med keps, som visade sig vara släkt. Hon bor f.ö. i ett hus där vi ofta känner och ser närvaro av både människor och djur från andevärlden, det är vardag. Känns bara mysigt med all närvaro.

Här hemma hos mig ser jag ofta ’något’ i ögonvrån och förnimmer en närvaro men det är bara tryggt. Värre var det den gången min förra hund vägrade gå in i mitt sovrum på fyra månader. Till slut fick jag ta hjälp att ta bort mannen som var där inne, han lyssnade inte på mig. Och jag var ordentligt arg. Vi fick i alla fall lugn och ro till slut och jag fick äntligen ha vovven i sängen igen. 🐾

Nu är det hopp i säng efter en låång givande dag. Sov gott! 🌙Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *