Påfyllt hjärtchakra

Idag har det promenerats i skog och mark. Jag har insupit den gröna starka färgen och lagrat den i hjärtchakrat som behöver grönt. Jag har till och med hållit om ett träd, allt för att jorda mig. 🌲

Jag är inte i min kropp riktigt, utan disconnected som jag skrev häromdan. Behöver göra allt för att jorda mig, och inte flyga iväg eftersom det är en otroligt jobbig känsla. Jag är inte hemma, om du förstår.

Ni som varit där jag är nu förstår nog, ni andra undrar hur det står till här egentligen…jodå, sådär, men helt off är jag inte. Bara en helt vanlig högkänslig person mitt i en liten livskris. Som går upp och ned. Idag blev det visst ned. 🎢

Jag har läst igenom mina gamla blogginlägg, och kan tycka att det emellanåt blir lite för deppigt. Men det är väl lika bra att vara ärlig för vad ska man annars ha en blogg till…?! Och hur tufft livet ibland än kan bli, kommer jag aldrig bli ett offer.

Jag skyller inte på någon, jag tror att jag är här av en orsak. Och jag tror att jag tar mig igenom allt. Jag avskyr offermentalitet. Men måste vara transparent med vad jag dealar med, om jag ska vara till någon hjälp.

Mitt liv har varit och är mycket glädje också och jag har varit bortskämd med mycket. Jag har fått mycket. Och glömmer aldrig att vara tacksam för det.

Jag lovar, jag har sista året kvar av Lilla huset på prärien. Det tar aldrig slut. Och jag upptäcker att vissa skådisar är släkt och en hel del barnskådisar är nu vuxna och syns i helt andra program.

Se där, ytterligare något viktigt du inte visste att du (inte) behöver veta… 👋Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *