Flyttplaner och kämparglöd

När man haft en stark panikattack som nästan tar musten ur en blir man rädd att det ska komma en ny och ta ännu mer must!

Mitt trick är att inte kämpa emot med andning eller annat utan att tänka ’kom igen. Ge mig den värsta attacken du kan nu!’ Att försöka frammana den. Kommer den ändå, räkna nedåt från 60, vilket gör att kroppen förstår att den inte kommer att dö eller svimma.

Ställ dig mitt i tågspåret när tåget kommer rusande! Bildligt sett.

Jag känner mig stolt och duktig idag då jag fejat hemma och plockat undan det mesta inför fotograferingen av lägenheten! Här ska flyttas! Mina förändringsplaner innefattar alltså en flytt bl.a. Jag behöver flytta ibland för att få ny energi.

Denna gång tänker jag köpa innan jag säljer så att jag får något jag verkligen vill ha. Det är så spännande! 🏡

Mimmi har fått sina klor klippta och solen sken. En sån bra dag trots allt. Dessutom ringde väninnan som gick igenom ännu värre saker än jag så vi skrattade håglöst åt vårt elände.

Det blir nog bra till slut. 👼Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *