Serotonin och toabesök

Ytterligare en dag i bilen, usch vad tråkigt det är och oj vilka bilköer jag hamnade i på hemvägen. 🚙🚕🚗

Men solen har skinit och Mimmi har sprungit runt i otaliga parker mellan mina uppdrag. Jag är så stolt över min lilla mini, alla stannar och kommenterar hennes storlek och att hon går så fint bredvid utan koppel. Hon följer mina steg som en liten magnet. Jag låtsas att jag är en duktig hundtränare men sanningen är att hon bara är sån. Men visst har vi gått otaliga promenader utan koppel så det är väl en sorts träning?! 🐾

När man är i en annan stad och har magproblem är det inte jätteskoj. Blev ett stopp vid en vårdcentral där jag osedd rusade in.

Nån timme senare blev det Ica Maxi. Skönt att vara hemma vid sin egen trygga toalett.

Läser om magen och ångest. Det hänger ihop! Magen är vår andra hjärna och serotoninhalten kan drastiskt minska om magen är i olag. Vi behöver signalsubstansen serotonin för att må bra mentalt och inte bli deprimerade. Min halt är låg nu och den ska upp. Finns bara den vägen. 🆙

Stressig vecka. Nu blir det lugn och ro, sova, vila, andas, meditera. Jag älskar att sova. Skulle sova mest jämt om det gick för sig. 😴

Ha en fin lugn helg. 🧚‍♀️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *