Återhämtning

Det är alltid otäckt med panikattacker, de skrämmer mig. Men den här veckan har jag tagit hand om mig själv, vilat, pysslat och tagit långpromenader. Solen har healat mig och krafterna har kommit tillbaka.

Mina hundvakter har varit bortresta så jag har hittat en ny. Tror jag, vi ska ses och se om Mimmi och hennes vovve gillar varann. Jag behöver avlastas någon gång per vecka, nu måste jag börja med yogan igen! Tror jag blir bra återhämtning.

Ser fram emot mitt favoritgodis som jag köpte och lade på väntan i skåpet. När jag är bättre i magen blir det min belöning! Som jag längtar. 😀

Jag har besökt Benny Rosenqvist, ett av våra mest kända medium. En sån fin människa. Han berättade lite om kommande tider för mig och det känns riktigt bra. Dessutom skickar han healing och hans healing är fantastisk, har fått den en gång för några år sedan.

Jag letar vidare efter mitt rätta boende. Har varit på visningar, t.o.m. budat, men saker har inträffat i sista minuten vilket jag tar som ett tecken. Inte meningen! Tids nog kommer mitt lilla ’hus’.

Får man drömma?

Nu är vi trötta efter en dag i stan. Puh!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *