Mjölktänder och p-bot

Jag blev påmind om det här med att våga göra någon annan ledsen eller arg för att stå upp för sig själv.

Jag var tvungen att avboka något ganska viktigt för att det inte gick. Jag kunde inte. Något annat viktigt kom emellan, min hälsa.

Han tog det inte bra, reagerade med tystnad. Och eftersom tystnad får det att krypa i mig efter mindre roliga erfarenheter kände jag mig tvungen att förklara mig lite extra. För en person jag inte känner.

Varför? Ska det inte räcka med att jag inte kan?! Jo, såklart, men en till förklaring fick personen. Fast han egentligen inte hade med mitt varför att göra.

Måste vi släta över, få alla att hålla humöret uppe? Jag gör det inte ofta nuförtiden men nu reagerade jag på mitt beteende. Jag har bara ansvar för att jag själv mår bra, andra får ta ansvar för sin egen reaktion.

Mimmi är helt slut efter att åtta mjölktänder dragits ut stackarn. De ville inte trilla ut själv.

Jag var inne en kvart hos veterinären för att hämta henne och då passade en lapplisa på. 1.200 kr. Hon stod väl bakom en stolpe och lurpassade. Usch för p-böter. Hade kunnat få ett par skor eller två för de slantarna.

Nu är mörkret här och jag längtar redan efter morgonkaffet. ☕️ Bäst att lägga sig tidigt så tiden går fort.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *