Läkande ljus och örter

Som jag njuter av ljuset. Jag är junibarn och mår bäst i sommar, sol och ljus. Dock inte för varmt, som förra sommaren. Lagom svenskt varmt passar mig. Ljumma vindar och kofta på kvällen.

Med ljuset har även hälsan spridit sig i kroppen. I drygt två veckor har jag varit helt sockerfri och gett min kropp örter och omega 3. Jag har ökat på med magnesium. Magen är lycklig över allt jag ger den och den belönar mig med att inte skrika ut sin obekvämlighet.

Knorrar lite, morrar dovt…men skriker inte. Förstår du min känsla? En stilla eufori som inte riktigt vågar ta plats men gömmer sig bakom ett hörn och leker tittut. Den är välkommen men jag släpper fram den i små doser, rädd för att ta ut för mycket i förskott. Dumt, våga ta ut allt i förskott! Gläds!

Äntligen har sonen flyttat och hamnat på sin rätta plats. I en röd stuga med djur och natur inpå knuten. Jag är lika lycklig som han och har dessutom blivit av med saker jag gärna blev av med.

Helgen spenderades utomhus och på mässan. Där jag möter likasinnade, som jag mår bra av. Träffade dessutom ett medium som klockrent berättade om tre familjemedlemmar som var med mig från andra sidan. Namn, datum och händelser nailade hon perfekt. Alltid kul när de kommer även om jag känner av deras närvaro hemma också. 🙏

Nöjd med en fin helg och en fin måndag. Nu tar jag kväll med lite te och bär. 🍓🍒☕️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *