Kissmattor och däckbyte

Jag har kommit in i en ny rensningsfas. En hel del försvann ju in i sonens skåpbil och resten åker ut av bara farten. Soptippen, Myrorna, sälja….mattan som två hundar tycks tävlat om att kissa, bajsa och kräkas på åkte ut. När inte fläckarna ger med sig får man själv ge sig. 🗑

Magen fortsätter att belöna mig. Jag kommer på mig själv med att inte tänka på den hela tiden. Det är en befrielse. Som om man suttit i ett mentalt fängelse under en lång tid, och trott att man ska bli lite galen.

Mums med broccolibiffar

Nu är det ju lättare att få motion också, med det vackra vädret. Mimmi rusar som en skogstokig iller över fält och genom skog. Är världen så här stor, verkar hon tänka.

Dessutom är vår hiss under reparation nu under tre veckor så här blir det mycket spring i trappor och rumpträning! Perfekt. Värre dock när man har tunga matkassar. Men då blir det förstås armträning. 💪

Idag blir det däckbyte och en tur till stan.

Hoppas Du får en härlig dag. 🌞Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *