Brödbak och romantik

Har varit i baktagen. Kan bli så sugen på bröd fast jag inte kan äta köpt. Har tröttnat på mitt gamla recept och hittade ett nytt med massa nyttigheter i. Och gott! Lite renat smör, ghee, på det och chèvreost, blev mums!

Ibland känns livet som en komedi. När man kommer hem efter det extremt tråkiga däckbytet, påbörjat matlagningen, och killen från bilfirman ringer och säger att de satt på fel däck?!?

Jag sa ju när jag åkte därifrån, beställ nya fälgar, så här kan jag inte åka omkring! Och så är det fel däck.

Någon ursäkt fick jag inte. Jag valde mellan att skälla ut honom och att glädjas över min glada mage och låta honom glädjas också, så jag höll tyst. Ibland får man svälja och känna att man är större än så. Det är fine. Till slut har jag mina fina däck och är så tacksam!

Vi går många långa promenader och det är ljuvligt. Min coola hund är min bästa vän. Vi talar varandras språk nu. Jag lär mig av Cesar Millan att om jag visar att jag förstår henne och agerar på det, förstår vi varann. Och får ett otroligt samspel.

För övrigt går livet i romantikens tecken. Mysigt, härligt. Och så är det Vår. 🌸🌷💕💄Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *