Att njuta lite extra

Jag har mot bättre vetande njutit lite av livets goda. Vin t ex. Det var njutbart i rätt sällskap men inte önskvärt för magen. Så nu får jag lida för det. Men det var det värt.

Det är bara att ta nya tag. Det är som att få ett återfall i en drog. Men jag tror att om man tänker att ’nu är det kört, jag kan lika gärna fortsätta äta onyttigt, då tänker man fel. Upp på banan igen, bara! Fick ett svagt ögonblick, är bara människa, nu är jag stark igen! 💪

Längtar efter mina pojkar. Ständigt. Vi har regelbundna telefonsamtal men jag vill träffa dem oftare! Nu ska jag i alla fall få träffa den ene nästa helg, lycka!

Jag letar vidare efter mitt nya boende. Jag vet att det finns därute, kanske är det inte ledigt än, men det kommer att bli! Det är så spännande. Planerar tapeter och ny soffa redan. Är det dags att släppa taget om min älskade gamla? Kanske, vi får se. Finns väl tidsbegränsningar kanske på hur länge man bör behålla en soffa…🛋

Imorgon ska bilen besiktigas. Hoppas den får rulla ett år till. Man blir fäst vid sina bilar också. 🚗 Trevlig kväll!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *