Underbart är kort

Hade jag trott för en sekund att maggen mådde finfint trodde jag fel. Mina synder fick jag betala för och smärtorna har inte varit kul.

Jag har fått provsvaren från labbet och mina värden är urusla. Blir ledsen av att se resultatet men min näringsfysiolog säger att jag kan bli bra. Måste tro på henne.

Det värsta är ångesten som kommer med det onda. Det går signaler till hjärnan där det blir kaos.

Aldrig mer vin kan bli ett löfte känns det som. Kanske. Blir jag helt frisk någon dag, vilket jag blir, är jag säker på att jag vill avnjuta en Sassicaia med god mat men allt har sin tid. Denna tid handlar om mindre rolig dryck.

Idag inhandlades ärtproteinpulver. Faktiskt godare än det låter. Värmde lite mandelmjölk och hällde i, inte dumt alls. Ingen mat, inte sugen. Fördelen är att min mage har minskat i omfång, nackdelen är att rumpan hakar på. Bältet har inte tillräckligt många hål och rumpan är en minirumpa. Men det kunde vara värre!

Vintern är tillbaka och jag fryser. Varma bad hjälper. Måste ha ett badkar även i min nästa lägenhet!

Middagen hos mig imorgon är förvandlad till te. Gud så tråkigt. Men man måste ju umgås även om man inte äter massa mat?! Men goda måltider är verkligen nåt som för oss människor samman.

Ha det så fint! 🍵Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *