Lugn och ro

En härlig helg med familj, vänner och barn. Solen har strålat på oss, och fåglarna har kvittrat. Jag har känt ett stort lugn och en glädje, och njutit av livet.

Men det är upp och ned. Bara häromdan satt jag hos doktorn och snyftade och kände hopplöshet. Min vän läkaren hade dock tipsat om en medicin vid IBS som även kan hjälpa mot smärtan, så nu fick jag den utskriven hos vårdcentralen.

Vi ska se om den kan hjälpa mig, hoppet skapar ju placebo-effekt så den plus helgens umgänge har fått kroppen att jubla lite. Dessutom börjar jag KBTterapi i veckan och det ser jag verkligen fram emot. Jag behöver prata med någon professionell så att alla andra slipper lyssna! 🙉

Jag hörde Pernilla Wahlgren säga att hennes bloggläsare klagade på att hon skriver om samma sak jämt…?! Hjälp, tänkte jag, vad ska då MINA bloggläsare tänka?! 🙊 Mitt liv är inte hälften så spännande som hennes…men men man har det liv man har och jag skulle inte vilja byta med henne…om det inte vore för huset i Marbella….😉

Så jag letar vidare efter mitt egna lilla hus. Fast i kallare breddgrader. 🇸🇪

Nu går vi in i Påskveckan och värmen. Härligt! ☀️🐥🌞Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *