Filmhäng och vårkänslor

Födelsedagsmiddag hos vänner med efterföljande filmhäng i soffan och övernattning. Bästa dagarna. Jag unnade mig några klunkar bubbel, och det gick bra. Sov som en stock med några hundar på mig.

Jag vet inte om det är den nya medicinen eller bara Våren, eller något annat 💕men nog mår jag bra! Det är en härlig känsla. Jag ser dessutom fram emot att börja min KBTterapi i morgon. Misstänker att vissa saker behöver ventileras och nya tankesätt läras in. Spännande!

Är ute med lillan och promenerar massor. Vi behöver det båda två. Även om vi har några dagar kvar av trappspring! På torsdag får vi vår nya moderna hiss, vilket lyft! Då kanske det inte tar en minut att åka tre våningar?!

Hoppas du har det fint. Jag kör tvättmaraton. Skulle behöva en trädgård att hänga upp tvätt i…! Bästa som finns med soltorkad frasig ren tvätt. Vi hörs! 😊Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *