Påskpuss

Det är nåt speciellt med Påsk. Man äter lite gott, umgås med familj men inget känns påtvingat eller jobbigt. Inga krav. Och efter en sån här underbar solpåsk känner man sig utvilad och nöjd!

Syrrans familj stod för den lite nytänkande påskbuffén och sedan har det promenerats vid vattnet och njutits av värmen. Vi såg både vit- och blåsippor för första gången i år! Lycka. 🌼🌸

Sedan har jag haft en heldag med sköna Helena som är min änglavän och som ger mig ’bra vibrationer’ och helande bara jag tittar på henne! 😅 Hela hon utstrålar nåt magiskt. Vi har i vanlig ordning ’känt in’ varandra och gett lite vägledning om hur vi går vidare i vissa situationer.

Att jobba framför datorn som jag behövt dessa dagar är inte lätt med en mini som vill vara nära varje sekund. Helst skulle hon vilja krypa in i örat för att sakta vaggas till sömns. Man blir en hejare på att parera hund, kaffekopp och datormus. Både inne och på balkongen. Så har fått en hel del jobb gjort!

Nu till något mindre rumsrent. Mina magproblem de senaste året har gett mig en hel del förstoppning. Det rådde jag bot på genom att köpa en squatty potty, vilken gör att man sitter på huk vid toalettbesöket. Vips går ärendet som en dans! I länder där de har ett hål i marken 🕳 är det få som lider av förstoppning, det är huk vi ska sitta på! 👍 En bra investering. 🚽

Längtar till min nästa terapitid. En gång i veckan känns alldeles för sällan. Vill ha det gjort NU, bli frisk och fri och glad! Men jag mår rätt bra måste jag säga. Livet är gott just nu.

Har ju börjat träna också! Har träningsvärk som bara den. Det ger mig glädje i både kropp och själ. 🙏💪

Kram och ta hand om dig.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *