Tårflöde

Så var det dags igen idag då! Har längtat till terapin. Det är inte ofta jag har möjlighet att prata och ha någon som lyssnar och vill hjälpa. Hjälpa någon som inte ens vet varför hon behöver hjälp..?!

Men idag lyckades jag komma åt känslorna rejält. Så skönt att kunna släppa fram lite tårar, när jag inte kan det annars. De har kapslats in i något cementliknande i kroppen, jag har lagt locket på så många gånger att jag till slut glömt varför jag är ledsen.

Fick i alla fall hjälp idag med att bena ut min sorg. Jag ifrågasatte varför jag ska behöva gå i terapi igen, trodde jag blev klar förra omgången för sisådär 17-20 år sedan? Men kanske var jag inte beredd att ta precis allt då, förklarade terapeuten. Dessutom har det ju faktiskt hänt en hel del nytt!

Nåväl, åkte hem helt slut men nöjd. Något har lossnat. Och magen känns knappt.

Nästa vecka börjar vi med EMDR (Eye movement desensitization and Reprocessing). Nu blir det hundgos för hela slanten och sen sova tidigt. Terapi tar på krafterna! Men måste göra det. Att inte göra det är inget alternativ.

Aprilkram 🤗Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *