I vårsolens glans

Blandad helg. Vi tog ett par drinkar i fredags och det straffade sig. Jag lär mig visst aldrig?! Har jag mått bättre ett tag tror jag det är fritt fram, men nej då. Jag måste vara helt bra för att kunna njuta av det lite för goda.

Har varit på yoga och tagit långa promenader för att balansera upp. Och ätit kaninmat.

Ikväll påbörjar jag en 21dagars healing som jag mottager på natten. Min vän är en fantastisk healer och hon kommer också att se vad som sker med mig under healingen. Ser såå mycket fram emot detta.

Ikväll hoppas jag kunna avsluta mitt sista arbete vid datorn. Ni kommer att få veta framöver vad jag jobbat med. Har varit roligt men lite jobbigt samtidigt. Dessutom är jag ju inte kompis med datorer och dylika uppfinningar! 😝

Nästa vecka skulle vi ha en liten hanhund här hela veckan men det kommer inte att gå, då han försökte para sig med Mimmi under ett par timmar i dag då hon var där. Hon fick inte vara ifred en sekund så nu sover hon helt utmattad och vi fick avsäga oss uppdraget. 😿

Ha en skön söndagskväll. Här blir det andningsövningar och nån mysig film. A demain! 👋Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *