Sköna maj välkommen

Dagarna flyger iväg. Jobb, deklaration, yoga, fotvård.

Måste gå en gång om året och ta bort förhårdnader som gör att varje steg gör ont. Har dessutom Mortons neurom i båda fötter vilket gör att tå 3 och 4 smärtar vid promenad.

Lägg sedan till tre operationer för hallux valgus, stora knölar vid stortån, så har du mina fötter i ett nötskal. Inte de vackraste eller de mest bekväma, men de bär mig än så länge och jag viftar alltid stolt med tårna efter mina operationer. Alltid med lack på!

Jag skriver i min skrivbok när jag vaknar varje morgon sedan 21-dagarshealingen påbörjades. Helt plötsligt minns jag mina drömmar som berättar nåt för mig. Har dessutom fått mer energi till att göra andningsövningar och äta ännu nyttigare! Öser på med grönt på tallriken och har skippat chokladbollen till 11-kaffet…

Jag förstår mer och mer att mitt magonda kommer av inre stress, men inte desto mindre behöver jag ta hand om den rent fysiskt.

Idag har jag varit nästan ångestfri. Läser massor om hur magen påverkar hjärnan, och ibs-personer har mer ångest än andra.

Och så lägger vi på en jäkla högkänslighet på det! Att högkänsliga har mer ångest än andra är känt.

Suck. Vilket liv jag valde. Men dagar som dessa då jag ser ljuset i tunneln blir jag stolt över att jag kämpar mig igenom. För det har funnits stunder då jag funderat på en enkel utväg.

Men nej, jag tror att jag har hjälp nånstansifrån och jag tror att jag ska må bra en dag.

Har träffat en god vän på fika i stan idag, vi har inte setts på nio år så det var ett kärt återseende. Vad vore man utan sina vänner.

Kram.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *