Efterlängtad vila

En skön och lugn helg. Har mått oförskämt bra! Nej, fel. Har mått så bra som jag verkligen förtjänar. Som jag jobbat med mig själv. Och aldrig ger upp. Det svåra är ju att se att det finns någon ljusning längre fram när allt är mörkt. Men ljusningen har sakta men säkert nått mig.

Igår besökte vi Hundstallet på Öppet Hus. Jag är ev nyfiken på att skaffa en liten kompis till Mimmi. Men köerna var evighetslånga till hundarnas boxar så det blev presenter till Mimmi istället och en härlig fika på ett trevligt cafe’ i närheten.

Min allra äldsta barndomskompis var med, vi har känt varann sen vi var fyra! Tänk att man kan umgås så många år senare. Speciellt med tanke på att livet förde oss isär när vi var 13 och hittade varann vid 49… 👭

All grönska ute tar andan ur mig. Jag vill vara ute och promenera så mycket som möjligt och ta in alla dofter, fågelkvitter och synintryck. Spara det inom mig. Ta fram i vinter och njuta. Älskade Vår.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *