Jag, jag, jag

Igår fick jag äntligen gå till terapeuten igen. Älskar att gå dit, det är me-time! Jag, jag, jag. Jag pratar sönder hennes öron utan dåligt samvete, jag betalar ju. ☺️ Ibland kan jag skönja en gäspning hos henne, men det må vara hänt.

Vi gjorde en hypnosdykning i mitt inre. Fick fina insikter och mycket känslor vällde upp. Ju mer tårar jag får ut, desto bättre mår jag.

Jag önskar jag kunde berätta mer vad allt handlar om men vill inte bli för privat. Men dock personlig.

Inte haft ångest på fem dagar … känns som fem år. Kan man må så här bra?! Peppar, peppar …

Sonen ringde idag – tisdag – och gratulerade så mycket på Mors Dag. Så rart av honom, dock var det nästan två veckor för tidigt. Men det är bra att man inte är bortglömd och nu blir jag ju grattad två gånger samma år! Fantastiskt. 🥰

Har hunnit med frissan och en lunch med väninna också. Och njutit fullt ut av våren.

Önskar dig en skön kväll. 🧚‍♀️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *