Act as if

Veckan har gått fort och jag med den. Går och springer, tusen saker ska fixas och ordnas. Har varit ute på mingel och suttit på barer och caféer. I solen! ☀️

Sommarstockholm

Helgen spenderades med vänner på Ljusterö, visserligen lite regnigt men vad gör det när man har roligt i glada vänners lag?!

Terapin igår kändes inte som terapi riktigt, jag pratade av mig och konstaterade att jag mår bättre och hon höll med. Jag berättade om mina insikter och vad jag tagit itu med. ’Du är stark’, sa terapeuten. Jag vet. Jag hade inte klarat senaste året om jag inte varit stark. Alltid något.

Eftersom jag vill bli ännu bättre i magen kom vi överens om att använda hypnos nästa gång för mitt sockerbehov. Äter inte mycket men dock, det jag äter måste bort för att inflammationen i magen ska försvinna.

Hypnos kan jag ju själv men alltid lättare att få hjälp, stöd och pepp. När jag blivit sockerfri ska jag be näringsfysiologen om ett nytt blodprov, för att se hur det gått.

Här rensas för fullt – igen – inför kommande flytt. Nej har inte hittat min plats ännu men den dyker väl upp och då måste jag vara redo. Act as if. Städa som om du redan hittat din bostad. Då kommer den. Förvänta dig små mirakler! 🧚‍♀️ Så tänker jag.

En stor sten föll när sonen ringde med riktigt glada nyheter. Ett mamma-hjärta blir tungt när barnen har problem. Nu är både han och jag lyckliga! 💕

Nu bär det av i morgon till Myrorna med bilen full med kläder och prylar. 🚙 Och jag fick en välstädad rensad garderob jag äntligen kan kliva in i.

Trevlig kväll! 🤗Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *