Jag, en prishöjare

Har umgåtts med släkten ett par dar. Träffat pappsen och skämt bort. Jag har även tittat på en bostad, och budat. Och budat. Och budat lite till.

Eftersom min magkänsla inte talade tydligt denna gång sa jag till Universum: Går priset upp till xx stannar jag. Vi var två som slogs på slutet. Jag visste i samma sekund som budet blev just xx att den bostaden inte var för mig. Något annat, ännu bättre, väntar. Jag släppte allt direkt och kände en ro.

Nu känner ju jag att ett betydande antal säljare borde skicka blommor till mig. 💐 Jag har hjälpt till att pressa upp priset på deras lägenheter så att de får en försäljningssiffra de verkligen borde vara nöjda med. För att sedan inse att något annat bättre väntar på mig!

Det är en spännande process och jag vet att jag tids nog sitter nöjd i min nya bostad. Den som väntar på nåt gott…

… väntar alldeles för länge. 🤪

Jag promenerar nästan varje dag vid vattnet och andas in hälsa och glädje och andas ut negativitet och annan skit. Det har blivit en nödvändighet, bästa stunden på dagen. Känner mig nära mig själv då. Mitt innersta. Annars tappar jag lätt bort mig själv, har ju svårt att jorda mig ordentligt.

När mår du som allra bäst?

Djur och natur är mitt livselixir. Gärna en stökig bar någon gång ibland, men lyckligast är jag i naturen med gummistövlar på. I vilket väder som helst.

Trött efter några intensiva dagar. Snark och godnatt. 😴Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *