Godispanik

Har du sett Sex and the city? Jag har boxen och kan de flesta repliker från tio års avsnitt. Älskart. Idag kände jag mig som Miranda när hon dyker ned i sophinken efter pizza, som hon slängt. 🍕🍕

Jag gav mig ut i regnet med sikte på choklad. Jag ska inte äta sötsaker men min radar var inställd på Hemköp runt hörnet och var inte nöjd förrän jag hade en påse Bridgeblandning med mig hem.

Halvvägs hem i regnet var den uppäten. Inte de vita platta, de får jag munsår av. Halva påsen åkte ned i soporna när jag kom hem och kände mig uppsvälld och allmänt äcklig.

Några timmar senare åker huvudet ned i en påse med det mesta av sopor i, och där, där låg en hel hög med rosa mintpastiller och runda platta chokladisar. De talade till mig. HUR kunde du överge oss?? De pressades in i min mun och jag känner nu ett lätt illamående.

En får väl passa på – imorgon ska jag in i hypnosens värld och avsluta mitt sockerbegär. Fan trot. Men jag ska. Men en fika med chokladboll blir det i stan innan vår session, man får inte vara korkad.

Min son från Alplandet är hemma till min stora glädje, vi har lunchat och fikat och strosat i affärer. Bästa jag vet. Det är alldeles för kort men jag suger åt mig det jag kan få och sparar minnet i mammahjärtat. ❤️

Idag har varit den tråkigaste dagen i mannaminne. Jag har inte direkt gjort mycket för att ändra det. Suttit och stirrat och inte haft energi till att göra nåt vettigt.

Kan du bli sån? Eller är det bara jag? Till och med så jag tycker hunden tittar konstigt på mig. ’Ska hon bara sitta där?’ Ja, tydligen.

Imorgon blir det desto ruschigare så nu ska det hoppas i säng. Hopp hopp! 🤸‍♀️🤸‍♂️ Hörs imorrn om jag hinner! 👧Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *