En lärorik helg

Denna helg från fredag har gått i lärandets tecken. Har gått medial utvecklingskurs hos Camilla Elfving, ett riktigt duktigt medium som skrivit flera böcker och är träffsäker förmedlare av våra vänner på Andra sidan.

Det är min värld. Jag känner mig som mest hemma i naturen och när jag är nära den andliga världen. Jag minns hur det var innan jag föddes, eftersom jag ’hälsade på’ där ofta som barn. Tyvärr gör jag inte det spontant längre men jag minns mycket väl känslan av den totala friden jag kände där.

Vi har tagit kontakt med varandras kära som ’dött’, fast de inte har det…

Som vanligt kom två släktingar och min manlige vän som gick bort alldeles för tidigt. Dessa tre är med mig ständigt och det känns tryggt. 🙏

Jag hade turen att kurslokalen låg på Stockholms vackraste adress, Fjällgatan. En magisk utsikt.

Härligt med nya upplevelser och vänner. Fylld med ny energi och en vilja att förändra. Nu j-ar ska jag ta tag i hälsan på allvar. Detox. Låter det inte spännande?!

Nää, tycker inte jag heller. Men måste nog rena mig för att börja om med ny tarmslemhinna. Det är inte lätt, jag är ju ständigt hungrig. Men kan andra så kan jag. Fått pepp och stöd av en grupp på Facebook.

Ute skiner solen ☀️ och jag ska börja dagen. Tänker på sonen som börjar nytt roligt jobb idag och gläds med honom. Mår barnen bra är jag lycklig.

Hoppas du får en solig rolig frisk dag utan magont!! 😎 Kram från en som bestämt sig men tycker det är knepigt! 🍏🍎🍐🍊🍋🥥Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *