Kaffeabstinens

Nu har jag varit ’duktig’ i flera dar. Att utesluta socker är för mig förmodligen lika svårt som för någon annan att sluta röka. Det är en liten panikkänsla några gånger om dagen; hjälp, jag får ingen chokladboll till kaffet. Och hjälp jag får inget kaffe heller! 😱

Jag travade iväg och köpte en bok om autoimmun kost där man enkelt kan laga mat efter fyraveckorsschema. Ska lindra inflammationen på den tiden. Fyra veckor känns som fyra år just nu. Det är tufft.

Gick ned till vattnet och satte mig och läste boken.

Vi möter fina damer och herrar på våra promenader. Mimsan löper och vill vara närgången med alla. Här får man se upp!

Och här… eller kanske inte? 🤔

Ha det fint i värmen. ☀️ Äntligen kan man gå ut utan tjocka kläder!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *