Allt är lugnt

Affirmationer är ju något jag återkommer till med jämna mellanrum. Något jag har tagit in i mitt liv som en naturlig del. Att affirmera är att dra till sig det man vill ha i sitt liv genom att känna känslan, leva sig in i att man har det så, mår så osv.

Att bara tänka tanken är inte tillräckligt. Du måste verkligen tro på att det ska ske, till 100 %. Som om det redan hänt.

Jag började 1992 med affirmationer efter att ha kommit över en bok om det. Jag började öva, först på små önskningar som t ex den perfekta parkeringsplatsen. Sedan har jag dragit till mig bostäder och arbeten snabbt och lätt. Tankens kraft är enorm.

Det finns naturligtvis affirmationer om allt, även hälsa och mående. Jag har tyvärr ’glömt’ att affirmera så mycket gällande mitt mående sista året. Ångesten har varit för stark för att riktigt orka ta tag i det. För det krävs lite tid och energi till affirmationer. Dagligen.

Igår träffade jag en kär vän som påminde mig om tankens kraft. Man behöver en rejäl spark ibland! Nu är min affirmation Allt är lugnt, och jag är fullkomligt trygg.’ Dagligen, hela tiden, som ett mantra jag upprepar i duschen, på promenaden, innan jag somnar.

På så sätt talar jag med cellerna som har lärt sig att det är fara å färde, och berättar att allt är okej. Det känns tryggt!

Helgen har spenderats med sonen som hoppar fallskärm för brinnande livet. Vi hade underbara dagar i solen vid fallskärmsklubben. Nya bekantskaper med sköna människor som brinner för sin hobby. Vilken upplevelse!

Här kommer han!

Hoppas du får en fin vecka! 🍐🍓🥝Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *