Hela jag

Älskar människor som är hela sig. Vi är så mycket; glada, ledsna, lyckliga, olyckliga, sura, otrevliga, vänliga, accepterande.

När jag kan vara hela mig känner jag mig hel. Och älskar mina vänner när de är likadana tillbaks. Jag lär mig av dem att jag inte behöver visa nån perfekt yta, och jag ger tillbaks samma. Visa hela dig och jag ger dig mer av mig.

Jag får så mycket kärlek av mina vänner som orkar med mig i mina mörkaste stunder. ’Håll ut, och jag ger dig tiofalt tillbaks’, liksom. Tack till er som hållit ut. 🙏

Och tack till min lilla pipleksak. Hur underbar är inte du som drar upp mig på morgonen, kräver promenader och lek varje dag. Vad hade jag gjort utan dig?

Och tack J. Du ger min dag rosaglittrande skimmer på små moln av puss-fluff. Är jag 16, eller? Ja, just nu är jag det. Jag tar varje chans att vara ung och crazy och jag älskar det. Äntligen kan jag se dig som den ängel du är i mitt liv. Det tog bara sju år…

Tack till er alla. 🌸Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *