Balansera mera

Vi har haft några underbara dagar i skärgården. Har skrattat så jag fått ont i magen, men av rätt orsaker denna gång. 😀

Börjar känna mig som ’mig’. Ju mer som händer, desto bättre mår jag. Det är till och med så jag börjar längta efter lite stress i livet.

Låter ju inte klokt, speciellt med tanke på att jag hade några riktigt stressiga år för några år sedan. Mycket hände och mycket krävdes av mig.

Nu är det för lite action men jag har förstått det och tar mig för mer och mer. Viktigt med balans. Jag har lite svårt att få till det. För mycket blir en enorm stress för mig som högkänslig och för lite blir en lika stor stress. Har jag lärt mig nu. Balans…

Har du balans i ditt liv? Eller är det för mycket, eller för lite av något? Arbete, aktiviteter, vänskaper, hobbies? Det är väl ganska vanligt att inte riktigt få till det på alla plan men då får man sätta sig ned och fundera på vad man kan förändra. Lite i alla fall.

För mig är det alltså mer action, helt enkelt.

Hoppas du har en skön balanserad helg. ☀️🌸Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *