Skämskudden fram

Idag har vi promenerat Stockholm runt. Fikat och pratat med både Strindberg och Margaretha Krook. Hittat ett par rea-shorts för 75 kronor.

Sedan blev det balkonghäng och tvättstugan i väntan på myskväll.

Häromdan gjorde jag mig skyldig till ett brott som jag skäms såå för. Jag skulle in och handla några småsaker på Ica och lämnade vovven i bilen. Visserligen med öppnade fönsterrutor och visserligen inte i den allra värsta värmen, men sol var det.

När jag kom tillbaka stod två arga damer med armarna i kors och påpekade syrligt att jag varit borta i tio minuter. Jag kunde inte annat än att hålla med och mumla något.

Det som jag avskyr hos andra hundägare gjorde jag mig själv skyldig till. Jag skäms otroligt och inte minst för Mimmi. Hon ska inte behöva ha en sån oansvarig matte, hon är ju helt i mina händer och kan inte säga ifrån.

Jag kommer aldrig att göra om det och nu måste jag göra bot, så nu smörar jag och skämmer bort som sjutton. Hur kunde jag?!

Ha en fin kväll. Pussa på ditt husdjur. 🐾Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *