Singing in the rain

Jag sjunger av flera orsaker. ☔️

För det första är det min vattnarvecka på gården och det är inte lite som ska vattnas. Blommor, buskar och nylagda gräsmattor.

Men som regnet har öst ned i ett par dar nu behöver jag nog inte jobba ihjäl mig. Men nja, det kan vara ganska avkopplande också att gå runt och vattna på kvällen och lyssna på koltrasten. Så kommer värmen klarar jag nog det också!

Jag är också otroligt glad av en annan orsak. Behöver fortfarande bearbeta vissa saker eftersom jag ömsar skinn nu och lämnar gammalt bakom mig. Och idag har jag besökt en ny terapeut som jag blivit tipsad om, och hon var guld. Hon såg rakt igenom mig och förstod vad mitt mående handlar om. Äntligen.

Vi hade ett fantastiskt samtal och så fick jag en timmes behandling.

Allt handlar ju om energier, och energierna är nästan helt borta i magtrakten. Till slut blir kroppen som en tryckkokare, därav ångest.

Jag vet att jag går igenom detta för att utvecklas och hjälpa andra. Men vi behöver alla ibland rätt person som hjälper oss. Och idag är jag så tacksam.

Kan börja planera resa med väninnan, vilket inte funnits minsta behov av tidigare. Nu känner jag hopp och glädje. Hopp hopp! 💃💃

Nu ska lillan och jag ut på en promenad. Orkar hon inte, får hon åka magväska.

Och titta vad jag fyndat på loppis!

Ha en fiiiin kväll. 👋Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *