Sommar ute och inne

Har en äldre släkting som jag tagit hand om lite. Vi har varit på sjukhuset och det är inte bra.

Konstigt nog är det inte sådana här krissituationer som triggar igång min högkänslighet. Jag blir stark och förmedlar lugn, tror jag. Ser ålderdomen som något naturligt och som en del av livet.

Vi föds som små bebisar och dör gamla och rynkiga, om vi får leva ett normallångt liv. Och det är precis som det ska. Jag är glad att jag kan vara närvarande och hålla handen.

När jag ändå är ute och kör i Sverige gör jag en liten roadtrip av det! Älskar att bila runt, stanna och dricka kaffe från termosen i någon gullig glänta. Köra av på en liten grusväg och undersöka loppis och gårdsbutiker.

Då är det sommar för mig!

Vi har varit och badat på badet precis bredvid. Simmat några längder, solat, läst favoritboken. Ätit chokladboll.

Och hur mår jag? Jag som mått så dåligt så länge. Jo jag mår bra. Magen är inte hundra än, men humöret är fint och jag njuter av livet igen.

Blev långpromenad med lillan idag och jag hade magväskan men behövde inte använda den. Hon pinnade på som om hon inte gjort annat. Sen blev det några timmars sömn.

Regnet har gjort sitt jobb denna vecka, så jag slapp göra mitt. En enda vattning behövde jag göra. Samma dag som hällregnet kom några timmar senare.

Hej! 👋



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *