Grisjakt

Har det härligt med roadtrips, matande av grisar, hästar o katter på gården. Grisarna rymde igår så vi fick jaga glada galloperande grisar tills de slutligen gick med på att motas in i hagen.

här vill jag ju bo! Sa till ägaren att jag vill köpa hans lilla stuga men den har gått i arv sedan 1600-talet så det var kört. Kommer fortsätta hyra här i alla fall, så mycket är säkert.

Att få må så här bra efter allt elände är fantastiskt. Jag njuter av varje sekund. Får nypa mig ibland. Bävar för att åka hem. Men jag vet att något bra väntar på mig, så det känns ändå okej. Ska berätta snart.

Har läst ut några böcker här, och nästa jag öppnade hade jag redan läst! Kort minne! Varför tog jag med den?? Brukar lämna ifrån mig böcker jag läst. Nåväl, som tur är hade jag en till, Gardells bok om sin mor. Han skriver så bra, och tjock är den så den räcker ett tag.

Hoppas du har ett fint slut på sommaren, eller vad man ska kalla det. Jag har några skärgårdsbesök kvar så räknar inte ut sommaren än. Kommer att bada tills jag fryser tårna av mig.

Kram från mig och MimmiKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *