Landat hemma

Har jag slutat blogga?

Nej, inte alls, men livet kommer emellan och tiden har inte riktigt funnits. Det har varit sjuk släkting, släktträff, en riktigt lyckad dessutom, resor hit och dit, bostadsvisningar, budgivningar, och lite annat smått och gott. 🚗

Har landat hemma nu efter tre veckor på vift. Lägenheten är kaos då jag bara varit hemma och vänt ett par gånger, kastat in smutstvätt, lakan och handdukar, rafsat ned rent i väskan och dragit vidare.

Tre växter har såklart stendött medan tomatplantan förvånansvärt nog stod pall och stoltserar med några tomater. Härligt!

Jag är mitt rätta jag igen och har haft underbara veckor. Vänner, sol och härliga landskap. Nu har förskolan och thaimaten runt hörnet öppnat och allt är som vanligt. Precis som jag vill ha det.

Sista dagarna har det varit för mycket stillasittande så nu är det promenader som gäller innan magen protesterar. Mimmi behöver också.

Än är det lite sommar kvar och jag kommer att krama allt ur den. Ljus och värme, det är livet. ☀️🌹🍀

Nu minns jag… lovade att berätta nåt roligt som väntade. Kontraktet jag precis skulle skriva på snuvades jag på en kvart innan. Det är konstigt hur det flera gånger i sista minuten stoppas av något oförutsett. Eller inte. Jag vet att det blir rätt till slut, så jag har tillit. 🥰Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *